Doelgroep

De definities in deze verklarende woordenlijst kunnen beginnende gebruikers en vertalers helpen de terminologie die in de Enterprise Foundation applicaties en documentatie wordt gebruikt, te begrijpen. In deze woordenlijst wordt ervan uit gegaan dat de lezer geen voorkennis heeft van Scientia software. Er wordt echter wel vanuit gegaan dat de lezer een basale kennis heeft van roosteren en de terminologie die het onderwijs wordt gebruikt.

Deze woordenlijst biedt vertalers van Enterprise Foundation documentatie goedgekeurde vertalingen van de belangrijkste termen.