Activiteiten labelen

Wanneer u de eigenschappen van een activiteit wijzigt, kunt u een label toepassen op de activiteit. U kunt meerdere activiteiten in één handeling labelen.

Om activiteiten te labelen, doet u het volgende:

1. In de tabel in het Activiteitenoverzicht, selecteert u de activiteiten die u wilt labelen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een van de activiteiten, en vervolgens op Activiteit aanpassen. De Wijzig activiteit gaat open.
  3. Als u één activiteit hebt geselecteerd, bekijk dan welke labels al zijn toegepast op deze activiteit. De labels van de activiteit zijn geselecteerd in de lijst in het gebied Labels (zie 1 hieronder).

N.B. Als u meerdere activiteiten hebt geselecteerd, zijn de bijbehorende labels niet in de lijst geselecteerd.

Een screenshot met cijfers voor instructies om een activiteit te labelen

Een activiteit labelen (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)

Om bestaande labels toe te passen op activiteiten, doet u het volgende. Deze procedure vervangt het huidige label van de activiteiten.

• In de lijst in het gebied Labels selecteert u de labels (zie 2 hierboven) die op de activiteiten toegepast moeten worden.

Om een nieuw label toe te passen op de activiteiten, doet u het volgende.

• In het veld Voeg deze toe, typt u de naam van het nieuwe label. Wanneer de activiteit wordt opgeslagen, wordt het label aangemaakt en toegepast op de activiteiten.

Om uw wijzigingen op te slaan, klik op OK.