Een lijst roosterproblemen afdrukken

U kunt een overzicht van de huidige roosterproblemen op papier afdrukken.

Om de lijst met problemen af te drukken, doet u het volgende:

1. Als de probleemlijst nog niet in het Objectenoverzicht wordt weergegeven, klikt u op Problemen / Gewaived in het Statusoverzicht.
  2. Aan de onderzijde van de oppervlakte Activiteitsproblemen van het Objectenoverzicht klikt u op Afdrukken.
  3. Optioneel: Als u het uiterlijk van het gedrukte exemplaar wilt configureren, gebruikt u de knoppen op de werkbalk van het venster Voorvertoning. In het venster Afdrukopties zijn andere opties beschikbaar; klik op Aanpassen in het venster Voorvertoning, wijzig instellingen en klik op OK:
    • Op de tab Opties kunt u kiezen welke delen van de tabel opgenomen moeten worden in de papieren versie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kolomkoppen niet af te drukken.
    • In de tab Comportement kunt u kiezen welke gegevens opgenomen moeten worden in de papieren versie. Om alle groepen in de papieren versie te verruimen, ongeacht of u ze in de oppervlakte Activiteitsproblemen van het Objectenoverzicht hebt verruimd, klikt u op Alle Groepen.
  4. In het scherm Voorvertoning, klikt u in de werkbalk op Afdrukken.