Ongeldige begintijden

In roostercellen die ongeldige begintijden vertegenwoordigen, toont Enterprise Timetabler gekleurde balken.

Elke balk vertegenwoordigt een soort item dat een beperking heeft waardoor roosteren op die tijd wordt voorkomen. Om een legenda van de kleuren weer te geven klikt u op de pijl van de knop Toon conflictkleuren (zie hieronder) op de Roosterwerkbalk. Om de balken te verbergen, klikt u op de knop Toon Conflictkleuren.

De knop Toon conflictkleuren op de Roosterwerkbalk