Aangeven waarom een activiteit niet op een specifieke aanvangstijd geroosterd kan worden

Enterprise Timetabler kan aangeven waarom een activiteit niet op een specifieke aanvangstijd geroosterd kan worden.

Om de indicators aan/uit te schakelen, doet u het volgende:

• Klik op Toon conflictkleuren (zie 1 hieronder) op de Roosterwerkbalk.
    • In de roostercellen die geen ruit bevatten, geeft Enterprise Timetabler een gekleurde balk (2) voor elk soort item waarop een beperking is toegepast en waardoor het niet op die tijd geroosterd kan worden.
  • Om een sleutel van de kleuren te tonen, klikt u op de pijl naast de knop Toon conflictkleuren .

Als een activiteit in de tabel in het Activiteitenoverzicht is geselecteerd, kan Enterprise Timetabler meer informatie geven over de redenen waardoor de activiteit niet kan worden herroosterd.

• Klik met de rechtermuisknop op een roostercel die gekleurde balken bevat. In het Redenenoverzicht (3) geeft Enterprise Timetabler meer details over elke reden.
    • N.B. Als de geselecteerde activiteit op dit moment geroosterd is op een dag en tijd die niet geschikt zijn, bevat het Redenenoverzicht de problemen die worden getolereerd.
  • Standaard is het Redenenoverzicht vastgezet aan de onderzijde van het Enterprise Timetabler scherm.

Een screenshot met cijfers die de gebruikersinterface-elementen aanduiden die aangeven wanneer een activiteit niet kan worden geroosterd

Aangeven waarom een activiteit op een bepaalde tijd niet kan worden geroosterd (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)