Aangeven wanneer een activiteit geroosterd kan worden

Enterprise Timetabler kan geschikte aanvangstijden aangeven voor een activiteit. Het programma kan voor deze aanvangstijden aangeven welke het meest geschikt zijn.

Om een ruitje weer te geven bij geschikte begintijden, doet u het volgende:

• Klik op Toon aanvangstijden (zie 1 hieronder) op de Roosterwerkbalk.
  • Als een activiteit is geselecteerd in de tabel in het Activiteitenoverzicht, wordt door middel van ruitjes (2) aangegeven wanneer de activiteit herroosterd kan worden.
  • Als er geen activiteit is geselecteerd, geven de ruitjes aan wanneer een nieuwe activiteit van standaardlengte geroosterd kan worden. De standaardlengte wordt bepaald in het veld (3) naast de knop Toon aanvangstijden.

Ga als volgt te werk om de relatieve geschiktheid van elke begintijd (zie 4 en 5 hieronder) weer te geven:

• Klik op Toon scores (6) op de Roosterwerkbalk. Meer informatie over deze functie vindt u in Toon scores.

Een screenshot met cijfers die de gebruikersinterface-elementen aanduiden die aangeven wanneer een activiteit kan worden geroosterd

Aangeven wanneer een activiteit geroosterd kan worden (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)