Een activiteit wijzigen

U kunt de eigenschapswaarde van activiteiten wijzigen. U kunt bijvoorbeeld de duur van de activiteit wijzigen en selecteren in welke zone de activiteit plaatsvindt. U kunt ook het beschikbaarheidspatroon van de activiteit wijzigen dat specificeert op welke weken, dagen en tijden de activiteit geroosterd kan worden.

Een screenshot met cijfers voor instructies om een activiteit te bewerken

Een activiteit bewerken (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)

Om eigenschapswaarden te wijzigen, doet u het volgende:

1. In de tabel in het Activiteitenoverzicht klikt u met de rechtermuisknop op de activiteit die u wilt wijzigen. Vervolgens klikt u op Activiteit aanpassen (zie 1 hierboven).
  2. In het scherm Activiteit-editor (2) bewerkt u de eigenschapswaarden. Meer informatie over activiteiteigenschappen vindt u in Activiteitseigenschappen.
  3. Klik op OK (3) om uw wijzigingen op te slaan. Het venster Activiteit-editor wordt gesloten.
  4. Om de voorgestelde dagen en tijden van een activiteit in te stellen, doet u het volgende:

Gerelateerde taken

Een activiteit herroosteren