Alle varianten van een activiteit verwijderen

U kunt alle varianten van een activiteit verwijderen. Afhankelijk van de optie die u selecteert, wordt de ouder variant teruggeplaatst in het rooster of verwijderd.

Een screenshot met cijfers voor instructies om alle varianten van een activiteit te verwijderen

Alle varianten van een activiteit verwijderen (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)

Om alle varianten van een activiteit te verwijderen, doet u het volgende:

1. In het Activiteitenoverzicht selecteert u alle varianten van een activiteit (zie 1 hierboven).
  2. Klik in het menu Aanpassen op Variant verwijderen (2). Het venster Verwijder variantactiviteiten wordt geopend. In de bovenste tabel (3) staat een lijst met de variantactiviteiten die u hebt geselecteerd. In de onderste tabel staan de oudervarianten.
  3. Klik op één van de volgende opties:

Optie

Beschrijving

Verwijder deze activiteiten volledig

De variant activiteiten en hun ouder varianten worden verwijderd.

Verwijder deze activiteiten en herstel de onderstaande originele activiteit

De variant activiteiten en hun ouder varianten worden weergegeven. De oudervariant heeft hetzelfde onderwijsweekpatroon, dezelfde geroosterde dagen en tijden, vereisten en toewijzing van middelen, en tijdsduur als toen de variant verborgen was.

4. Klik op OK (4).