De weergegeven details van de activiteit wijzigen

De hoeveelheid weergegeven details van de activiteit die u nodig hebt in het rooster kan variëren. Als u bijvoorbeeld een rooster van een zaal wilt afdrukken, is de naam van de activiteit misschien het enige detail dat u nodig hebt.

Om het huidige detailniveau te wijzigen klikt u op de bijbehorende knop in de Roosterwerkbalk:

• Om activiteiten alleen als kleurenblok weer te geven, klikt u op Bezette tijden (zie 1 hieronder).
  • Om alleen de naam van de activiteit weer te geven, klikt u op Toon naam van activiteit (2).
  • Om details van een activiteit weer te geven, klikt u op Toon activiteit gegevens (3). Om te wijzigen welke details van de activiteit worden weergegeven leest u De lay-out van de activiteit bewerken.
  • Klik op Toon activiteit zonder beperkingen (4) als u de visuele indicators wilt verbergen die aangeven of een activiteit wel of niet geroosterd kan worden.

Een screenshot met cijfers ter illustratie van de besturingselementen die bepalen hoeveel activiteitsdetails worden weergegeven

De hoeveelheid activiteitsdetails wijzigen die in het roosterraster worden weergegeven (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)