Een activiteit toevoegen aan een gezamenlijke activiteit

U kunt een activiteit toevoegen aan een bestaande gezamenlijke activiteit (JTA) in Enterprise Timetabler. Meer informatie over gezamenlijke activiteiten vindt u in Gezamenlijke activiteiten.

Over deze taak: De activiteiten die door een gezamenlijke activiteit in het rooster worden vervangen, moeten hetzelfde onderwijsweekpatroon hebben en kunnen geen variant activiteiten zijn.

Een screenshot met cijfers ter illustratie van instructies om activiteiten aan een gezamenlijke activiteit toe te voegen

Activiteiten aan gezamenlijke activiteiten toevoegen (klik op de afbeelding om deze uit te breiden)

Om een activiteit toe te voegen, doet u het volgende:

1. In de tabel van het Activiteitenoverzicht, klikt u op de JTA die u wilt wijzigen.
  2. In het menu Acties, klikt u op Gelijktijdige activiteit. Het venster Gezamenlijke activiteiten wordt geopend.
  3. Klik in het gebied Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten op een module in de lijst Module (zie 1 hierboven). De tabel in het gebied Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten bevat activiteiten van die module die u kunt toevoegen aan de gelijktijdige activiteiten. Als de module geen geschikte activiteiten bevat, is de tabel leeg. De toestemming die aan u is verleend, bepaalt tot welke activiteiten u toegang hebt.
  4. Selecteer activiteiten in de tabel (2). U kunt meerdere activiteiten selecteren.
  5. Klik op de pijl (3) boven het gebied Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten.
  6. Klik op OK (4). Het venster Gezamenlijke activiteiten wordt gesloten en de activiteit wordt toegevoegd aan de gezamenlijke activiteiten.