Stuur wijzigingen naar de SDB

In een omgeving met meerdere gebruikers kunt u uw wijzigingen opslaan door ze naar de SDB te sturen; uw wijzigingen komen dan beschikbaar voor andere gebruikers.

Over deze taak: Enterprise Timetabler ververst voordat de wijzigingen worden teruggeschreven. Het bijwerken van de gegevens door de functie Verversen in uw image zorgt ervoor dat de gegevens die vervolgens van het image naar de SDB worden gezonden, geldig zijn. Het bijwerken zorgt er bijvoorbeeld voor dat u geen activiteit terugschrijft die aan een zaal is toegewezen die door een collega werd gewist.

Als u de functie Terugschrijven wilt gebruiken om uw wijzigingen naar de SDB te sturen, volgt u één van de volgende stappen:

  • In de hoofdmenubalk klikt u op Terugschrijven .
  • In het scherm Opslaan en afsluiten dat verschijnt wanneer u het programma afsluit, klikt u op Ja naast Wenst u de veranderingen te bevestigen alvorens de database af te sluiten?.

    N.B. Als u Nee selecteert naast zowel Wenst u de veranderingen te bevestigen alvorens de database af te sluiten? en Wilt u een lokale kopie van de gegevens bewaren voor gebruik voor uw volgende sessie op dit apparaat?, zijn uw wijzigingen aan de gegevens niet aanwezig wanneer u de volgende keer een applicatie van Enterprise Foundation opstart.



Scientia-ref: 4112. Voor Enterprise Timetabler 3.14. Copyright © Scientia Ltd. 2018