Uw wijzigingen opslaan

Wanneer u Enterprise Timetabler gebruikt om gegevens te wijzingen, worden die gegevens gewijzigd in het image in het geheugen van uw werkstation en in de database op de harde schijf. Uw wijzigingen opslaan:

  • U kunt ze op elk moment naar de SDB sturen.
  • Als Enterprise Timetabler het enige geopende Enterprise Foundation-programma is en u sluit het, kunt u het image in het geheugen naar de harde schijf opslaan.

Als u uw wijzigingen naar de SDB stuurt, worden ze beschikbaar voor andere gebruikers.

Als u het image in het geheugen naar de harde schrijf opslaat wanneer u het programma afsluit, zijn uw wijzigingen de volgende keer wanneer u het Enterprise Foundation-programma opstart, beschikbaar. Wanneer het programma wordt gestart, laadt dit het image op de harde schijf in het geheugen.



Scientia-ref: 4112. Voor Enterprise Timetabler 3.14. Copyright © Scientia Ltd. 2018