Kiezen welke kolommen worden weergegeven in een tabel

Om de eigenschappen van items weer te geven die voor u belangrijk zijn, kunt u kolommen toevoegen aan een tabel.

Ga als volgt te werk om een kolom toe te voegen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop in de tabel waar u mee werkt.
  2. Klik op Veldkiezer.

De menuoptie Veldkiezer geselecteerd in het snelmenu van een tabelkolom

Menuoptie Veldkiezer

3. Sleep in het scherm Aanpassen een kolom naar de hoofdregel van de tabel. Enterprise Timetabler voegt deze kolom toe aan de tabel.

Ga als volgt te werk om een kolom te verwijderen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Verwijder deze kolom.