Image (image)

Het rooster waarmee een gebruiker werkt. Wanneer een gebruiker een applicatie uitvoert, zoals Enterprise Timetabler, wordt het image in het geheugen op het werkstation geladen. Het image wordt van de server gedownload, of ingeladen vanaf de harde schijf van het werkstation. De gebruiker wijzigt gegevens in zijn image en gebruikt vervolgens de functie terugschrijven om de gewijzigde data naar de SDB te versturen. De gebruiker kan het image opslaan op de harde schijf van het werkstation. Andere gebruikers kunnen ook hun wijzigingen naar de SDB sturen; een gebruiker kan de functie verversen gebruiken om die wijzigingen op zijn image toe te passen.