U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Een activiteit wijzigen > Activiteiten labelen

Activiteiten labelen

Wanneer u de eigenschappen van een activiteit wijzigt, kunt u een label toepassen op de activiteit. U kunt meerdere activiteiten in één handeling labelen.

Om activiteiten te labelen, doet u het volgende:

1. In de tabel in het Activiteitenoverzicht, selecteert u de activiteiten die u wilt labelen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een van de activiteiten, en vervolgens op Activiteit aanpassen. De Wijzig activiteit gaat open.
  3. Als u één activiteit hebt geselecteerd, bekijk dan welke labels al zijn toegepast op deze activiteit. De labels van de activiteit zijn geselecteerd in de oppervlakte Labels.

NB: Als u meerdere activiteiten hebt geselecteerd, zijn de bijbehorende labels niet in de lijst geselecteerd.

Om bestaande labels toe te passen op activiteiten, doet u het volgende. Deze procedure vervangt het huidige label van de activiteiten.

• In de lijst in de oppervlakte Labels, selecteert u de labels die op de activiteiten toegepast moeten worden.

Om een nieuw label toe te passen op de activiteiten, doet u het volgende.

• In het veld Voeg deze toe, typt u de naam van het nieuwe label. Wanneer de activiteit wordt opgeslagen, wordt het label aangemaakt en toegepast op de activiteiten.

Om uw wijzigingen op te slaan, klik op OK.