U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > De gebruikersinterface wijzigen > De gebruikersinterface terugzetten naar beginwaarden

De gebruikersinterface terugzetten naar beginwaarden

U kunt overzichten terugzetten naar hun standaardmaat en -positie. Als een item in een Enterprise Timetabler menu ontbreekt (zoals het Aanpassen menu), kunt u dit in de gebruikersinterface herstellen.

Om de gebruikersinterface terug te zetten naar beginwaarden, doet u het volgende:

  • In het Extra menu zet u de muispijl op Naar beginwaarden en klikt u vervolgens op Layout.