U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Varianten > Varianten recombineren

Varianten recombineren

Enterprise Timetabler neemt het waar wanneer varianten van een activiteit identiek worden. Afhankelijk van uw instellingen in het scherm Opties kan Enterprise Timetabler de varianten automatisch combineren.

Om te kiezen of identieke varianten gerecombineerd worden, doet u het volgende:

1. In het Extra menu klikt u op Opties.
  2. In de oppervlakte Varianten normaliseren op de tab Applicatie, selecteert u Nooit, Vraag, of Altijd:

Optie

Beschrijving

Nooit

Enterprise Timetabler combineert niet automatisch identieke varianten.

Vraag

Als varianten identiek worden, vraagt Enterprise Timetabler u te kiezen of de varianten gecombineerd moeten worden of gescheiden moeten blijven.

Altijd

Als varianten identiek worden, combineert Enterprise Timetabler automatisch de activiteiten.

NB: Wanneer twee varianten worden gecombineerd, wordt één van hen gewist; de weken van deze variant worden toegevoegd aan het onderwijsweekpatroon van de andere variant. Als er slechts één variant overblijft, verwijdert Enterprise Timetabler de variantstructuur.