U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Een rooster afdrukken of exporteren

Een rooster afdrukken of exporteren

U kunt het rooster dat wordt weergegeven in het roostergebied afdrukken. Ook de tabellen in het Activiteitenoverzicht en het Objectenoverzicht kunt u afdrukken of exporteren.

Om een tabel te exporteren, doet u het volgende:

1. Klik op het Bestandsmenu , wijs met de pijl naar Exporteer, en dan afhankelijk van welke tabel u wilt exporteren, klikt u op Activiteiten of Lijst van objecten.
  2. Om een locatie te selecteren, voert u een bestandsnaam in, selecteert u een bestandsformaat, en klikt u op Opslaan.

Om een tabel af te drukken, doet u het volgende:

1. Klik op het Bestandsmenu , wijs met de pijl naar Afdrukken, en dan afhankelijk van welke tabel u wilt afdrukken, klikt u op Activiteitenoverzicht , of Objectenoverzicht.
  2. Optioneel: Om de lay-out van de papieren versie te in te stellen, kunt u de knoppen in de werkbalk van het scherm Preview gebruiken In het scherm Print options zijn andere opties beschikbaar; klik op Aanpassen in het scherm Preview , wijzig instellingen, en klik op OK:
    • In de tab Opties kunt u kiezen welke delen van de tabel opgenomen moeten worden in de papieren versie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kolomkoppen niet af te drukken.
    • In de tab Behavior kunt u kiezen welke gegevens opgenomen moeten worden in de papieren versie. Om alle groepen in de papieren versie te verruimen, ongeacht of u ze in de oppervlakte Activiteitsproblemen van het Objectenoverzicht hebt verruimd, klikt u op Alle Groepen.
  3. In het scherm Preview, klikt u in de werkbalk op Afdrukken.

Om het roostergebied af te drukken, doet u het volgende:

1. Klik op het Bestandsmenu , wijs met de pijl naar Afdrukken, en klik vervolgens op Huidig rooster
  2. Om de lay-out van de papieren versie te in te stellen, kunt u de knoppen in de werkbalk gebruiken
  3. In de werkbalk, klikt u op Afdrukken.