U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Roosteren > Een roosterprobleem oplossen > Een lijst roosterproblemen afdrukken

Een lijst roosterproblemen afdrukken

U kunt een overzicht van de huidige roosterproblemen op papier afdrukken.

Om de lijst met problemen af te drukken, doet u het volgende:

1. Als de probleemlijst nog niet in het Objectenoverzicht wordt weergegeven, klikt u op Problemen / Gewaived in het Statusoverzicht.
  2. Aan de onderzijde van de oppervlakte Activiteitsproblemen van het Objectenoverzicht klikt u op Afdrukken.
  3. Optioneel: Om de lay-out van de papieren versie te configureren, kunt u de knoppen in de werkbalk van het scherm Preview gebruiken In het scherm Print options zijn andere opties beschikbaar; klik op Customize in het scherm Preview , wijzig instellingen, en klik op OK:
    • In de tab Options kunt u kiezen welke delen van de tabel opgenomen moeten worden in de papieren versie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kolomkoppen niet af te drukken.
    • In de tab Behavior kunt u kiezen welke gegevens opgenomen moeten worden in de papieren versie. Om alle groepen in de papieren versie te verruimen, ongeacht of u ze in de oppervlakte Activiteitsproblemen van het Objectenoverzicht hebt verruimd, klikt u op All Groups.
  4. In het scherm Preview, klikt u in de werkbalk op Print.