U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Roosteren > Een activiteit roosteren > Ongeldige begintijden

Ongeldige begintijden

In roostercellen die ongeldige begintijden vertegenwoordigen, toont Enterprise Timetabler gekleurde balken.

Iedere balk vertegenwoordigt een soort item dat een beperking heeft waardoor roosteren op die tijd wordt voorkomen. Om een sleutel van de kleuren te tonen, klikt u op de pijl naast de knop Toon Conflictkleuren op de Roosterwerkbalk. Om de balken te verbergen, klikt u op de knop Toon Conflictkleuren.