U bent hier: Over > Over deze handleiding > Doelgroep

Doelgroep

Deze handleiding is bedoeld voor roosteraars en de structuur komt overeen met hun taken.

Om de instructies in deze handleiding te kunnen volgen, is een gemiddelde ervaring met moderne gebruikersinterfaces van software noodzakelijk. U moet bijvoorbeeld weten hoe u meerdere rijen in een tabel selecteert.

De specifieke terminologie die in uw instituut wordt gebruikt, is wellicht anders dan de terminologie die in deze handleiding worden gebruikt. Voor verduidelijking van de betekenis van de termen zoals in deze handleiding worden gebruikt, bijvoorbeeld studieprogramma, wordt naar de woordenlijst verwezen.