U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten en roosters bekijken > Aangeven wanneer een activiteit geroosterd kan worden

Aangeven wanneer een activiteit geroosterd kan worden

Enterprise Timetabler kan geschikte aanvangstijden aangeven voor een activiteit. Het programma kan voor deze aanvangstijden aangeven welke het meest geschikt zijn.

Om een ruit weer te geven bij geschikte aanvangstijden, doet u het volgende:

• Klik op Toon Aanvangs Tijden in de werkbalk van het Rooster.
  • Als een activiteit is geselecteerd in de tabel in het Activiteitenoverzicht, wordt door middel van een ruit aangegeven of de activiteit herroosterd kan worden.
  • Als er geen activiteit is geselecteerd, geven de ruiten aan wanneer een nieuwe activiteit van standaardlengte geroosterd kan worden. De standaardlengte wordt bepaald in het veld naast de knop Toon Aanvangs tijden.

Om de relatieve geschiktheid van iedere aanvangstijd te tonen, doet u het volgende:

• Klik op Toon scores in de werkbalk van het Rooster. Meer informatie over deze functie vindt u in Toon scores.