U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > De gebruikersinterface wijzigen > Een overzicht verbergen, zichtbaar maken, of vastzetten

Een overzicht verbergen, zichtbaar maken, of vastzetten

Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte voor de overzichten die u gebruikt, kunt u overzichten die u minder vaak gebruikt, verbergen. Wanneer u ze nodig hebt, kunt u ze weer tonen.

Om een overzicht te verbergen, doet u het volgende:

• In de titelbalk van het overzicht dat u wilt verbergen, klikt u op Auto Hide . Enterprise Timetabler vouwt het overzicht op in een tab die aan de bovenzijde, onderzijde of zijkant van het applicatiescherm wordt geplaatst.

U kunt een verborgen overzicht weer zichtbaar maken. Het overzicht wordt tijdelijk weergegeven; wanneer u de muis weghaalt van het overzicht, wordt het weer verborgen. Om een overzicht zichtbaar te maken, doet u het volgende:

• Klik op de tab die het verborgen overzicht vertegenwoordigt.

Om een zichtbaar gemaakt overzicht permanent weer te geven, kunt u het vastzetten. Het overzicht is dan niet langer verborgen. Om een overzicht vast te zetten, doet u het volgende:

• Maak het verborgen overzicht dat u wilt vastzetten, zichtbaar. Vervolgens klikt u in de titelbalk van het overzicht op Dock

Om de lay-out naar de oorspronkelijke staat terug te brengen en alle overzichten in hun standaardpositie weer te geven, kunt u de gebruikersinterface resetten.