U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten en roosters bekijken > Dagen en tijden uitsluiten van het roosteroverzicht

Dagen en tijden uitsluiten van het roosteroverzicht

U kunt de dagen en urenreeksen selecteren die door de roosters worden weergegeven. Als een specifieke dag is gereserveerd voor ad hoc boekingen en zelden wordt gebruikt om lessen te roosteren, kunt u die dag uitsluiten van de overzichten Gedetailleerd rooster en Multi-view rooster.

Om de getoonde dagen en uren aan te passen, doet u het volgende:

1. In het menu Extra, klik op Opties.
  2. In het scherm Opties, klikt u op de tab Rooster. Pas vervolgens de instellingen aan.