U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Gezamenlijke activiteiten > De naam en beschrijving van een gezamenlijke activiteit wijzigen

De naam en beschrijving van een gezamenlijke activiteit wijzigen

U kunt de naam en beschrijving van een gezamenlijke activiteit (JTA) wijzigen in Enterprise Timetabler.

Om de naam en beschrijving te wijzigen, doet u het volgende:

1. In de tabel van het Activiteitenoverzicht, selecteert u de JTA die u wilt wijzigen.
  2. In het menu Acties, klikt u op Gelijktijdige activiteit. Het scherm Gezamenlijke activiteiten gaat open.
  3. Pas de eigenschappen van de Activiteitnaam en Beschrijving aan.
  4. Klik op OK. De wijzigingen in de gezamenlijke activiteiten zijn opgeslagen.