U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Een activiteit wijzigen

Een activiteit wijzigen

U kunt de eigenschapswaarde van activiteiten wijzigen. U kunt bijvoorbeeld de duur van de activiteit wijzigen en selecteren in welke zone de activiteit plaatsvindt. U kunt ook het beschikbaarheidspatroon van de activiteit wijzigen dat specificeert op welke weken, dagen en tijden de activiteit geroosterd kan worden.

Om eigenschapswaardes te wijzigen, doet u het volgende:

1. In de tabel in het Activiteitenoverzicht , klikt u met de rechtermuisknop op de activiteit die u wilt wijzigen. Vervolgens klikt u op Activiteit aanpassen.
  2. In het scherm Wijzig activiteit bewerkt u de eigenschapswaardes. Meer informatie over activiteiteigenschappen vindt u in Activiteiteigenschappen.
  3. Om uw wijzigingen op te slaan, klik op OK. Het scherm Wijzig activiteit sluit.
  4. Om de voorgestelde dagen en tijden van een activiteit in te stellen, doet u het volgende:

Gerelateerde opdrachten

Een activiteit herroosteren