U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Varianten > Sommige varianten van een activiteit wissen

Sommige varianten van een activiteit wissen

U kunt één of meer varianten van een activiteit wissen. De activiteit wordt niet langer onderwezen tijdens de weken die de varianten vertegenwoordigen.

Om varianten te verwijderen, doet u het volgende:

1. In het Activiteitenoverzicht, selecteert u de activiteit die u wilt verwijderen U kunt meerdere variant activiteiten selecteren.

NB: Meer informatie over het verwijderen van alle varianten, vindt u in Alle varianten van een activiteit verwijderen.

2. In het Aanpassen menu, klikt u op Variant verwijderen.

Resultaat: Enterprise Timetabler verwijdert de geselecteerde varianten. Het onderwijsweekpatroon van de verborgen variant ouder activiteit wordt bijgewerkt. Als er slechts één variant overblijft, verwijdert Enterprise Timetabler de variantstructuur.