U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Varianten > Alle varianten van een activiteit verwijderen

Alle varianten van een activiteit verwijderen

U kunt alle varianten van een activiteit verwijderen. Afhankelijk van de optie die u selecteert, wordt de ouder variant teruggeplaatst in het rooster of verwijderd.

Om alle varianten van een activiteit te verwijderen, doet u het volgende:

1. In het Activiteitenoverzicht selecteert u alle varianten van een activiteit.
  2. In het Aanpassen menu, klikt u op Variant verwijderen. Het scherm Verwijder Variant Activiteiten gaat open. In de bovenste tabel staat een lijst met de variant activiteiten die u hebt geselecteerd. In de onderste lijst staan de ouder varianten.
  3. Klik op één van de volgende opties:

Optie

Beschrijving

Verwijder deze activiteiten volledig

De variant activiteiten en hun ouder varianten worden verwijderd.

Verwijder deze activiteiten en herstel de onderstaande originele activiteit

De variant activiteiten en hun ouder varianten worden weergegeven. De ouder variant heeft hetzelfde onderwijsweekpatroon, dezelfde geroosterde dagen en tijden, vereisten en toewijzing van middelen, en tijdsduur als toen hij verborgen was.

4. Klik op OK.