U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten verwijderen

Activiteiten verwijderen

Wanneer u activiteiten wist, worden ze verwijderd van het image op uw werkstation. Verwijderde activiteiten die geroosterd waren, vormen niet langer een onderdeel van het rooster.

Om activiteiten te verwijderen, doet u het volgende:

  1. Om te kiezen welke activiteiten verwijderd zullen worden, selecteert u items in het Objectenoverzicht, en vervolgens selecteert u activiteiten in de tabel in het Activiteitenoverzicht.
  2. In het Aanpassen menu, klikt u op Activiteit verwijderen.
  3. Enterprise Timetabler toont een bevestigingsbericht. Om de activiteiten te verwijderen, klikt u op OK.