U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Gezamenlijke activiteiten > Een gezamenlijke activiteit wissen

Een gezamenlijke activiteit wissen

U kunt een gezamenlijke activiteit (JTA) wissen. De activiteiten die als gezamenlijke activiteit werden gecombineerd, worden weer als individuele activiteiten hersteld.

Om een JTA te verwijderen, doet u het volgende:

1. In het Activiteitenoverzicht selecteert u de JTA.
  2. In het menu Acties, klikt u op Splits Gelijktijdige Activiteit. Activiteiten die geroosterd waren voordat ze werden gecombineerd tot de JTA worden herroosterd op dat dat en tijd dat ze eerder plaatsvonden. Andere activiteiten worden als ontroosterde activiteiten ingevoerd.