U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > De gebruikersinterface wijzigen > De taal van de gebruikersinterface wijzigen

De taal van de gebruikersinterface wijzigen

U kunt de taal waarin de gebruikersinterface wordt getoond, wijzigen. Elementen zoals namen van overzichten, knoppen en veldnamen, items van het applicatiemenu en berichten zijn vertaald. Als dit voor de taal van toepassing is, wordt de gebruikersinterface gespiegeld en de tekst van rechts naar links weergegeven.

Over deze taak: Deze instelling is niet van invloed op de taal waarin de gegevens worden weergegeven.

Om de taal van de gebruikersinterface te wijzigen, doet u het volgende:

1. In het menu Extra, klik op Opties.
  2. In de tab Applicatie , selecteert u een taal in de tab Taal.
  3. Klik op OK.

NB: Als u deze taal niet eerder hebt gebruikt, downloadt Enterprise Timetabler de taalgegevens van de server. Hierdoor kan er vertraging ontstaan tussen het klikken op OK en het ontvangen van het bericht zoals beschreven in stap 4.

4. Enterprise Timetabler toont het bericht “de taalkeuze wordt de volgende keer dat u de applicatie start gewijzigd”. Klik op OK.
  5. Verlaat Enterprise Timetabler en start de applicatie opnieuw op.

Resultaat: Wanneer Enterprise Timetabler laadt, is de gebruikersinterface vertaald.