U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten en roosters bekijken > De weergegeven details van de activiteit wijzigen

De weergegeven details van de activiteit wijzigen

De hoeveelheid weergegeven details van de activiteit die u nodig hebt in het rooster kan variëren. Als u bijvoorbeeld een rooster van een zaal wilt afdrukken, is de naam van de activiteit misschien het enige detail dat u nodig hebt.

Om het huidige detailniveau te wijzigen, klikt u op de corresponderende knop in de Rooster werkbalk:

• Om activiteiten alleen als een kleurenblok weer te geven, klikt u op Bezette tijden.
  • Om alleen de naam van de activiteit weer te geven, klikt u op Toon naam van activiteit.
  • Om details van een activiteit weer te geven, klik op Toon activiteit gegevens. Om te wijzigen welke details van de activiteit worden weergegeven, zie De lay-out van de activiteit bewerken.
  • Klik op Toon activiteit zonder beperkingen als u de visuele indicatoron wilt verbergen die aangeven of een activiteit wel of niet geroosterd kan worden.