U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Gebruikersbeheer > Gebruikersactiviteiten controleren

Gebruikersactiviteiten controleren

Om de roosterhandelingen van andere gebruikers van Enterprise Timetabler te bekijken, kunt u een activiteitenfilter aanmaken waarmee u geroosterde activiteiten kunt zoeken. Om u te helpen bij de controle van gebruikersactiviteiten, kunt u filtercriteria toevoegen waardoor de lijst wordt verfijnd op basis van de roosteraar of het moment van roosteren.

Om een auditfilter aan te maken, doet u het volgende:

1. Klik in het menu aan de bovenzijde van het Objectenoverzicht op Activiteiten Filter.
  2. Klik in onderaan het menu van het Objectenoverzicht op de tab Audit.
  3. Vouw op de tab Audit de groep Controleren op uit.
  4. In de Actie lijst, selecteert u Activiteit geroosterd.
  5. Optioneel: In de lijst door, selecteert u een gebruiker. Activiteiten die het laatst door de geselecteerde gebruiker werden geroosterd, voldoen aan de criteria van het filter.
  6. Optioneel: Om de activiteiten per roostermethode te filteren, selecteert u Automatisch of Handmatig. De standaard instelling is Elke.
  7. Optioneel: Om de activiteiten te filteren per tijd en datum dat ze werden geroosterd, doet u het volgende:
    1. Selecteer een dagreeks vanuit Vandaag, Gisteren, In de laatste week, of In de laatste maand. Ook kunt u een specifieke datumreeks ingeven door te klikken op Bepaal datums en de begindatum (inclusief) van de reeks te selecteren in het veld van. en de einddatum (inclusief) in het veld tot.
    2. In het gebied Bepaal tijden selecteert u de begintijd (inclusief) van de reeks in het veld tussen en vervolgens de eindtijd (inclusief) van de reeks in het veld en.
  8. Klik op Filter toepassen. Activiteiten die voldoen aan de filtercriteria worden in het Activiteitenoverzicht geladen.