U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Gezamenlijke activiteiten > Een activiteit toevoegen aan een gezamenlijke activiteit

Een activiteit toevoegen aan een gezamenlijke activiteit

U kunt een activiteit toevoegen aan een bestaande gezamenlijke activiteit (JTA) in Enterprise Timetabler. Meer informatie over gezamenlijke activiteiten vindt u in Gezamenlijke activiteiten.

Over deze taak: De activiteiten die door een gezamenlijke activiteit in het rooster worden vervangen, moeten hetzelfde onderwijsweekpatroon hebben en kunnen geen variant activiteiten zijn.

Om een activiteit toe te voegen, doet u het volgende:

1. In de tabel van het Activiteitenoverzicht, klikt u op de JTA die u wilt wijzigen.
  2. In het menu Acties, klikt u op Gelijktijdige activiteit. Het scherm Gezamenlijke activiteiten gaat open.
  3. In de oppervlakte Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten, klikt u op een module in de Module lijst. De tabel in de oppervlakte Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten bevat activiteiten van die module die u kunt toevoegen aan de gezamenlijke activiteiten. Als de module geen geschikte activiteiten bevat, is de tabel leeg. Aan u verleende toestemming bepaalt tot welke activiteiten u toegang hebt.
  4. Selecteer activiteiten in de tabel. U kunt meerdere activiteiten selecteren.
  5. Klik op de pijl boven de oppervlakte Kandidaten voor gezamenlijke activiteiten.
  6. Klik op OK. Het scherm Gezamenlijke activiteiten gaat dicht en de activiteit is toegevoegd aan de gezamenlijke activiteiten.