U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten en roosters bekijken > Eigenschappen Activiteiten Filter - Tab Algemeen

Eigenschappen Activiteiten Filter - Tab Algemeen

De tab Algemeen bevat filtercriteria die niet in de andere tabs aanwezig zijn.

De volgende filtercriteria zijn beschikbaar:

ID (Naam, Beschrijving, Sleutelveld)

Selecteer in het drop-downmenu het soort overeenkomst, voer dan de tekst in in de velden aan de rechterzijde.

Grootte

Grootte (een door de gebruiker ingevoerd cijfer), Werkelijk aantal (een cijfer dat wordt berekend door de groottes van de aan de activiteit toegewezen studentensets op te tellen) of Grootte (één van deze twee cijfers is thans geselecteerd als de grootte van de activiteit).

Duur

Specificeer een minimale duur (in periodes) in het vanaf veld, en geef vervolgens een maximale duur (in periodes) aan in het tot veld. Een activiteit die voldoet aan deze criteria heeft een duur die tussen de gespecificeerde waardes ligt (inclusief).

Var.

Activiteitsfactor - kan worden gebruikt als vermenigvuldigingsfactor bij het berekenen van statistieken.

Sectie ID - Selecteer Begint, Bevat, of Gelijk aan van het uitklapmenu, voer vervolgens in het lege veld een waarde in.

Gebruikerstekst

Selecteer Begint, Bevat, of Gelijk aan van het uitklapmenu, voer vervolgens in het lege veld een waarde in.