U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Toegang tot logs

Toegang tot logs

U kunt gegevens in het datasynchronisatielog en in de logs van de Enterprise Foundation applicaties bekijken. Wanneer u toegang krijgt tot de ondersteuning van Scientia software, kan er aan u worden gevraagd om log-bestanden in te dienen om deze te analyseren.

Om toegang te krijgen tot het datasynchronisatielog, doet u het volgende:

• In het Help menu klikt u op Synchronisatie log. Het log gaat open.
  • Of, om de folder te openen waarin het log zich bevindt, kunt u in het Help menu klikken op Over Enterprise Timetabler. Vervolgens klikt u in het scherm Over Enterprise Timetabler op de knop naast het bestandspad Lokale Database.

Om toegang te krijgen tot de logs voor Enterprise Foundation applicaties, doet u het volgende:

• In het Help menu klikt u op Over Enterprise Timetabler. Vervolgens klikt u in het scherm Over Enterprise Timetabler op de knop naast het bestandspad Logs. De folder waarin het log zich bevindt, gaat open.