U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > Wijzigingen ontvangen van andere gebruikers > Herinnering SDB verversen instellen

Herinnering SDB verversen instellen

U kunt instellen hoe lang Enterprise Timetabler wacht na de laatste keer Verversen voordat er een herinnering wordt weergegeven dat er weer ververst moet worden. De herinnering bestaat uit een knipperend uitroepteken naast de waarde Laatste verversing SDB in de statusbalk onderaan het Enterprise Timetabler scherm.

Om de Herinnering SDB verversen in te stellen doet u het volgende:

  1. In het menu Extra, klik op Opties.
  2. In de Applicatie tab van het scherm Opties, voert u een waarde in of selecteert u deze in het veld Herinnering SDB verversen.

    NB: Deze waarde beheert ook de Automatisch Verversen SDB.

  3. Klik op OK.