U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > Uw wijzigingen opslaan > Stuur wijzigingen naar de SDB

Stuur wijzigingen naar de SDB

In een omgeving met meerdere gebruikers kunt u uw wijzigingen opslaan door ze naar de SDB te sturen; uw wijzigingen komen dan beschikbaar voor andere gebruikers.

Over deze taak: Enterprise Timetabler voert een verversen uit voordat de wijzigingen worden teruggeschreven. Het bijwerken van de gegevens door de Verversen-functie in uw image, zorgt ervoor dat de gegevens die vervolgens van het image naar de SDB worden gezonden, geldig zijn. Het bijwerken zorgt er bijvoorbeeld voor dat u geen activiteit terugschrijft die aan een zaal is toegewezen die door een collega werd gewist.

Om de Terugschrijven-functie te gebruiken om uw wijzigingen naar de SDB te sturen, doet, volgt u één van de volgende stappen:

  • In de hoofdmenubalk klikt u op Terugschrijven .
  • In het scherm Save and Exit dat verschijnt wanneer u Enterprise Timetabler afsluit, klikt u op Yes naast Do you wish to commit changes to the central database before closing?.

    NB: Als u No selecteert naast zowel Do you wish to commit changes to the central database before closing? en Do you wish to save a local copy of the data for use at your next session on this machine?, zijn uw wijzigingen aan de gegevens niet aanwezig wanneer u de volgende keer een applicatie van Enterprise Foundation opstart.