U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > Uw wijzigingen opslaan

Uw wijzigingen opslaan

Wanneer u Enterprise Timetabler gebruikt om gegevens te wijzingen, worden die gegevens gewijzigd in het image in het geheugen van uw werkstation en in de database op de harde schijf. Om uw wijzigingen op te slaan, kunt u ze naar de SDB sturen en het image in het geheugen opslaan naar de harde schrijf wanneer u Enterprise Timetabler afsluit.

Als u uw wijzigingen naar de SDB stuurt, worden ze beschikbaar voor andere gebruikers.

Als u het image in het geheugen naar de harde schrijf opslaat wanneer u Enterprise Timetabler afsluit, zijn uw wijzigingen de volgende keer wanneer u Enterprise Timetabler opstart, beschikbaar. Wanneer de applicatie start, laadt deze het image op de harde schijf in het geheugen.