U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > Uw wijzigingen opslaan > Het image opslaan wanneer u Enterprise Timetabler afsluit

Het image opslaan wanneer u Enterprise Timetabler afsluit

Wanneer u Enterprise Timetabler afsluit, kunt u er voor kiezen om het image in het geheugen op te slaan naar de harde schrijf. De volgende keer dat u Enterprise Timetabler opstart, en het image van de harde schijf laadt, zijn uw wijzigingen aanwezig.

Om het image in het geheugen op te slaan naar de harde schrijf wanneer u Enterprise Timetabler afsluit, doet u het volgende:

  • In het scherm Save and Exit dat verschijnt wanneer u Enterprise Timetabler afsluit, klikt u op Yes naast Do you wish to save a local copy of the data for use at your next session on this machine?.

    NB: Het image in het geheugen wordt door alle applicaties van Enterprise Foundation gebruikt die op uw werkstation in gebruik zijn. Deze controle verschijnt dus alleen wanneer u de laatst overblijvende applicatie van Enterprise Foundation afsluit.