U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Activiteiten > Activiteiten en roosters bekijken > Het huidige filter en de lay-out van de kolom opslaan

Het huidige filter en de lay-out van de kolom opslaan

Nadat u een filter hebt aangemaakt dat past bij een specifieke taak, kunt u het filter opslaan. Wanneer u later een soortgelijke taak wilt uitvoeren, kunt u dit filter weer gebruiken. De lay-out van de kolom wordt ook opgeslagen. Om de lay-out van de kolom te wijzigen, zie Kies welke kolommen worden weergegeven in een tabel.

Over deze taak: De instellingen van het Objectenoverzicht zijn onafhankelijk van de instellingen van het Activiteitenoverzicht. Om de instellingen van beide overzichten op te slaan, moet u allebei de overzichten afzonderlijk opslaan.

Om het huidige filter en de lay-out van de kolom op te slaan, doet u het volgende:

1. In het Objectenoverzicht of het Activiteitenoverzicht klikt u met de rechtermuisknop op de koprij van de tabel.
  2. Klik op Bewaar Layout.
  3. Voer een naam in voor de lay-out, en klik op OK.

Om een opgeslagen lay-out te laden, doet u het volgende:

1. In het Objectenoverzicht of het Activiteitenoverzicht klikt u met de rechtermuisknop op de koprij van de tabel.
  2. In het menu Zet layout terug menu, klikt u op een lay-out.

Om een opgeslagen lay-out te verwijderen, doet u het volgende:

1. In het Objectenoverzicht of het Activiteitenoverzicht klikt u met de rechtermuisknop op de koprij van de tabel.
  2. In het menu Verwijder layout, klikt u op een lay-out.