U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > De gebruikersinterface wijzigen > Kies welke kolommen worden weergegeven in een tabel

Kies welke kolommen worden weergegeven in een tabel

Om de eigenschappen van items weer te geven die voor u belangrijk zijn, kunt u kolommen toevoegen aan een tabel.

Om een kolom toe te voegen:

1. Klikt u met de rechtermuisknop op een kolomkop in de tabel waar u mee werkt.
  2. Klik op Column Chooser.
  3. In het scherm Customisation sleept u een kolom naar de koprij van de tabel. Enterprise Timetabler voegt de kolom aan de tabel toe.

Om een kolom te verwijderen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Remove This Column.