U bent hier: Gebruik Enterprise Timetabler > Laden, Opslaan en Aanpassen > De gebruikersinterface wijzigen > Wijzigen van kolombreedte

Wijzigen van kolombreedte

Als een kolom lange gegevens bevat, maar smal is, kunnen sommige gegevens worden ingekort. De kolom kan breder worden gemaakt om een groter deel van de gegevens weer te geven. Als een kolom veel breder is dan de gegevens die hij bevat, kunt u de kolom smaller maken om effici├źnter gebruik te kunnen maken van de ruimte in het applicatievenster.

Om een kolom handmatig aan te passen, doet u het volgende:

1. Houd de muis boven de lijn tussen de kolom en de naastliggende kolom.
  2. Wanneer de aanpassingspijlen worden weergegeven, sleept u met de muis; de kolombreedte wordt aangepast.

Om de breedte van een kolom automatisch aan te passen, zodat de kolomkop en gegevens optimaal worden weergegeven, doet u het volgende:

• Klik met de rechtermuisknop op de kolomkop en klik vervolgens op Best Fit.
  • Of u kunt de muis boven de lijn tussen de kolom en de naastliggende kolom houden en dubbelklikken.

Om alle weergegeven kolommen automatisch aan te passen, doet u het volgende:

• Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige kolomkop in de tabel, en klik vervolgens op Best Fit (all columns).