De itemselectie gebruiken

U moet op verschillende plaatsen in Enterprise Foundation-programma's items selecteren. Zo kunt u in Enterprise Course Planner afdelingen selecteren om de gegevens te filteren die het Enterprise Course Planner-dashboard weergeeft. Dit besturingselement wordt op verschillende plaatsen in Enterprise Foundation-programma's weergegeven om verschillende itemtypen te selecteren.

Een lijst Niet geselecteerd, knoppen waarmee items van en naar de lijst Niet geselecteerd worden verplaatst, en een lijst Geselecteerd

Een afdeling selecteren in Enterprise Course Planner

Gebruik een van de volgende methoden om een item te verplaatsen van de lijst Niet geselecteerd naar de lijst Geselecteerd:

• Klik op het item. Als u meerdere items wilt selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt en klikt u op de gewenste items. Als u de items wilt verplaatsen, klikt u op het dubbele pijltje dat naar de lijst Geselecteerd wijst.
  • Dubbelklik op het item in de lijst Niet geselecteerd.

Als u de items wilt verplaatsen, klikt u op het dubbele pijltje dat naar de lijst Geselecteerd wijst. U kunt ook op een item dubbelklikken om het te verwijderen.