Herinnering SDB verversen instellen

U kunt instellen hoe lang Enterprise Desktop Reference Data Manager wacht na de laatste keer Verversen voordat er een herinnering wordt weergegeven dat er weer ververst moet worden. De herinnering bestaat uit een knipperend uitroepteken naast de waarde Laatste verversing SDB in de statusbalk onderaan het Enterprise Desktop Reference Data Manager scherm.

Om de Herinnering SDB verversen in te stellen doet u het volgende:

1. Klik in het menu Extra op Opties.
  2. Typ of selecteer in het venster Opties een waarde in het vakje Herinnering SDB verversen box. De tijdseenheid is minuten.

N.B. Deze waarde beheert ook de Automatisch Verversen SDB.