Labels

U kunt labels gebruiken om extra informatie over onderwijsitems, zoals modules en activiteiten, of middelen, zoals zalen, te bieden. U kunt bijvoorbeeld de volgende labels maken en aan modules bevestigen: Bevestigd en Voorlopig.

Met behulp van labels kunnen gebruikers van Enterprise Foundation-programma's gegevens filteren op basis van labelwaarden.

Afhankelijk van uw autorisatie kunt u de volgende taken uitvoeren: