Doelgroep

Deze handleiding is bedoeld voor mensen die Enterprise Desktop Reference Data Manager gebruiken om de referentiegegevens te maken en onderhouden die de basis vormen van cursusplanning en roostering.

Om de instructies in deze handleiding te kunnen volgen, is een gemiddelde ervaring met hedendaagse gebruikersinterfaces van software noodzakelijk. U moet bijvoorbeeld weten hoe u meerdere rijen in een tabel selecteert.

De specifieke terminologie die in uw instituut wordt gebruikt, is wellicht anders dan de terminologie die in deze handleiding wordt gebruikt. Ter verduidelijking van de termen in deze handleiding (bijvoorbeeld Zone) raadpleegt u de beschrijvingen in deze handleiding en de bijbehorende woordenlijst.