Programma van studentenset

Elke studentenset kan tot slechts één studieprogramma behoren. Als u een programma wilt kiezen, selecteert u die in de lijst die Enterprise Course Planner weergeeft wanneer u op de eigenschap Programma klikt.

Automatisch gegenereerde studentensets worden aan het programma gekoppeld van waaruit ze zijn gegenereerd.



Scientia-ref: 4108. Voor Enterprise Course Planner 3.14. Copyright © Scientia Ltd. 2018