Programma's zonder modules

Een studieprogramma zonder modules heeft geen functie in de planning van het onderwijsplan, omdat het niet aan activiteiten is gekoppeld.

Activiteiten zijn niet rechtstreeks aan programma's gekoppeld. In plaats daarvan zijn activiteiten aan modules gekoppeld en modules op hun beurt weer aan programma's. Als een programma is gekoppeld zonder modules, is het definiëren welke modules het onderwijs leveren, waarschijnlijk niet voltooid.

De balk en het cijfer naast Zonder modules op het dashboard geven aan hoeveel programma's geen modules hebben.

U lost het probleem op door naast de indicator op Toon te klikken. In het venster Studieprogramma-editor worden de programma's weergegeven die geen modules hebben. Als u een programma aan modules wilt koppelen, zoekt u de rij in de tabel en wijzigt u de eigenschappen van de Verplichte modules en Optionele modules.