Optionele modules

Een lijst met modules die iedere student van dit programma kan volgen om het aantal extra studiepunten te verzamelen dat voor het programma is vereist. Sommige studiepunten komen van verplichte modules; de optionele modules leveren de rest.

Klik in het venster Studieprogramma-editor op de cel Optionele modules en selecteer vervolgens modules.



Scientia-ref: 4108. Voor Enterprise Course Planner 3.14. Copyright © Scientia Ltd. 2018